Милетић: Желимо Куп и четврту годину заредом

Фудбалер Партизана Немања Р. Милетић рекао је да је победа против Чукаричког у првом колу плеј-офа био добра увертира пред полуфиналну утакмицу Купа Србије са Радничким из Ниша.

"Одрадили смо добар посао са Чукаричким и направи добру увертиру пред најбитнију утакмицу у овој сезони", рекао је Милетић, који је за црно-беле одиграо више од стотину утакмица и тако ушао у "Клуб 100".

Дефанзивац Партизана рекао је да његов тим покушати да се реваншира Радничком за пораз у првенству (1:0).

"Можемо реци да су нам неки дужници. Ми не желимо да дамо Куп никоме, желимо и четврту годину за редом да Куп остане код нас. Даћемо све од себе да будемо бољи, али неће бити нимало лако. Једва чека да меч почне. Биће једна права утакмица, са доста набоја и на трибинама и на терену", рекао је Милетић и додао да двомеч са Нишлијама мора и тактички да се одради.
"Имамо две утакмице, мора мало да се гледа и тактицки јер није само 90 минута. Паметно ћемо пробати да прођемо у финале".

Он се на кратко осврнуо на игру екипе Ненада Лалатовића.

"Раднички игра добро, али не бих бавио њима. Више волим да гледам у наше двористе. По ко зна који пут кажем, када смо прави и на правом месту, резултат неће изостати", истако је Милетић и закључио да је добар резулатат у првој утакмици победа без примљеног гола.
Први меч полуфинала Купа Србије између Партизана и Радничког игра се у среду од 18 сати на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво