Милошевић: Важна победа, даје самопоуздање пред Раднички

Тренер Партизана Саво Милошевић после победе свог тима над Чукаричким (3:0) у првом колу плеј-офа Суперлиге рекао је да је овај тријумф веома важан и да даје дозу самопоуздња пред сусрет са Радничким из Ниша у полуфиналу Купа Србије.

"Јако битна победа за нас. Почетак једног новог циклуса, мини лиге у којој играмо практично целу сезону. У игри је све и битно је да се почне како треба и због завршнице и због тога што нам Куп долази у среду. Ова победа ће нам дати одређену дозу самопоуздања и мир у раду, који нам је неопходан да би припремили оно што је за нас утакмица године у среду против Радничког", рекао је Милошевић новинарима после меча у Хумској.

Фудбалери Партизана у 10 дана два пута победили Чукарички.

"Мислим да смо у неким сегментима побољшали ствари у нашој игри, али мислим да Чукарички није био на нивоу од пре 10 дана. Победа нам је битна са психолошке стране, али ни у ком случају не значи да смо ми изашли из кризе. Ово је само један корак напред".

Милошевић је још једном апострофирао значај тријумфа на психолошком плану.

"Значи нам што је екипа почела психички да се растерећује, али то не значи да треба да летимо после једне добро одигране утакмице. Оно што недостаје је континуитет", рекао је Милошевић и осврнуо се на оно што његову екипи очекује до краја сезоне.

"Имамо велики број утакмица. Ако уђемо у финале Купа, што верујем да хоћемо, очекује нас још девет утакмица. Практично, у наредних 35 дана, на свака четири дана ћемо имати утакмицу. Ово је само мали корак. Добро је да смо лепо кренули, али много је посла пред нама", истакао је он.

Тренер црно-белих говорио је о утакмици између Црвене звезде и Радничког (3:0).

"Очекивао сам победу Звезде и сигурно да је данас у великој мери одлучена лига. Има још да се игра, не треба ништа да се прејудицира. Велики корак Звезде као титули", рекао је Милошевић.

Он је објаснио у каквом стању ће његов тим играти против нишког Радничког.

"Нема овде неке предности. И ми смо данас играли утакмицу. Чека нас тежак задатак у среду. Верујем да ће ова екипа из утакмице у утакмицу бити боља. Битно је да знају да ће бити тешко, јер кад од почетка очекујеш тешке ствари спреман си да реагујеш", каже тренер црно-белих.

Меч са Нишлијама играће се пред навијачима, за разлику од меча са Чукаричким, који је због казне игран пред празним трибинама.

"Рекао сам да би се навијачи вратили на трибине, морамо то да заслужимо. Не знам колико смо заслужили ове године, ни колико ће се људи одазвати мом позиву, али оно што је сигурно да је ово једна од најбитнијих утакмица у сезони, ако не и најбитнија. Ако публика не дође сад, не знам кад ће. Екипа ће дати свој максимум, то можемо да обећамо", закључио је Милошевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво