Милан бољи од Лација, умало туча на крају

Фудбалери Милана савладали су на свом терену екипу Лација са 1:0 и вратили се на четврто место на табели Серије А. Кеси постигао једини гол са беле тачке у 79. минуту. После последњег судијског звиждука умало дошло до физичког обрачуна играча две екипе.

Можда у Италији није занимљива борба за титулу, али је итекако занимљив дуел за пласман на место које наредне сезоне води у Лигу шампиона.

Милан и Лацио одиграли су управо један такав дуел, а домаћин је после велике борбе заслужено славио поготком Френка Кесија са беле тачке у 79. минуту.

Само два минута раније, судија Роки досудио је пенал за росо-нере, али је поноиштио своју одлуку после консултација са ВАР собом.

Ипак, у 78. минуту консултација није било. Дурмиси је неопрезно оборио Кутронеа, а фудбалер из Обале Слоноваче био сигуран извођач најстроже казне.

Нешто касније, Роки је искључио тренера гостију Симонеа Инзагија, да би напетост кулминирала после последњег судијског звиждука, када умало није дошло до физичког обрачуна играча две екипе.

Милан се вратио на четврто место на табели са 55 освојених бодова, два мање од Интера који има и меч мање. Иза росо-нера су Рома са 54 и Аталанта са 52 и међу овим екипама треба тражити последњег учесника Лиге шампиона из италијанске лиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара