Коначно, Фулам савладао Евертон

Фудбалери Фулама савладали су Евертон са 2:0 у мечу 34. кола Премијер лиге. Тотенхем убедљив против Хадерсфилда – 4:0. Победе Бормута, Барнлија и Саутемптона.

Фудбалери Фулама надиграли су Евертон на свом терену. Меч који за домаћина није имао такмичарски значај, јер се већ опростио од борбе за опстанак, али је ипак донео дуго очекивану победу у шампионату. Фулам је на претпоследњем месту са 20 бодова, 13 мање од Брајтона који се налази ван зоне испадања. Евертон је остао на 46 освојених бодова и тренутно је на деветој позицији.

Фулам је повео у 46. минуту. После лепе акције по левој страни Бабел је улетео у казнени простор упутио пас ка Кернију који силовитим ударцем погађа мрежу гостију.

Други гол домаћин је постигао у 69. минуту. Контранапад Фулама, Митровић је на средини терена послао лопту Бабелу који је претрчао све улетео у казнени простор и савладао голмана Евертона.

Резултати 34. кола Премијер лиге:

Тотенхем - Хадерсфилд 4:0 (2:0) (Вањама 24, Лукас 27, 87, 90+3)

Брајтон - Борнмут 0:5 (Гослинг 33, Фрејзер 55, Брукс 71, Вилсон 82, Станислас 92)

Барнли - Кардиф 2:0 (Вуд 31, 92)

Фулам - Евертон 2:0 (Керни 46, Бабел 69)

Саутемптон - Вулверхемптон 3:1 (Редмонд 2, 30, Лонг 71 - Боли 28)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи