Лајпциг и Вердер не посустају, Леверкузен прекинуо пост

Две победе домаћих и две понбеде гостију у 29. колу Бундеслиге. Лајпциг не одустаје од потере за водећим, Вердер држи место које води у Европу. Леверкузен и Менхенгладбах забележили минималне тријумфе у гостима.

Екипа Лајпцига савладала је на свом терену Волфсбург са 2:0 и наставила потеру за водећим двојцем, Бајерном и Борусијом.

Кампл и Вернер били су стрелци за "бикове", који сада имају шест бодова мање од Бавараца, а пет од Дортмунда на трећем месту на табели Бундеслиге.

Сигуран тријумф забележио је и Вердер, који је са 2:1 савладао екипу Фрајбурга. Екипа из Бремена је шеста на табели са 46 освојених бодова и предстоји им влеика борба са Леверкузеном за последње место које води у Европу наредне сезоне.

Управо је Бајер остварио тријумф у Штутгарту и прекинуо низ од три пораза. Екипа из Леверкузена, као и Волфсбург, има бод мање од Вердера, а један више од Хофенхајма.

Минималн тријумф у гостима завележио је и Менхенгладбах, који је голом Рафаела био бољи од Хановера.

Нешто касније састају се Дортмунд и Мајнц, док у недељу Бајерн гостује у Диселдорфу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи