Бенфика боља од Ајнтрахта, Жоао Феликс засенио Јовића

Фудбалери Бенфике савладали су Ајнтрахт у Лисабону (4:2). Жоао Феликс постао најмлађи фудбалер са хет-триком у историји Лиге Европе, Лука Јовић погодио за немачки тим.

Читав меч је одредио детаљ са самог почетка када је Ндика направио прекршај који је њему донео црвени картон, а ривалу казнени ударац са 11 метара.

Након тога читав моментум меча је у потпуности изокренут на страну португалског тима, у чијим редовима је блистао 19-годишњи Жоао Феликс, момак (можда и даље пре дечак) који је пројектован као једна од суперзвезда европског фудбала у наредној деценији.

Поред три гола, Жоао Феликс је имао и асистенцију.

Лука Јовић је постигао гол после паса Анта Ребића, а свему је претходила грешка Љубомира Фејсе.

У осталим мечевима Арсенал је савладао Наполи у Лондону (2:0), Челси је победио Славију у Прагу (0:1), док је Виљареал на свом стадиону изгубио од Валенсије (1:3), и то тако што је примио два гола у надокнади времена.

Овако је текао меч на Ла Лужу:

22.31ГОООООЛЛЛ!!!!! Ајнтрахт смањује предност домаћег састава, Пасијенсија је стрелац за немачки састав.

22.13ГООООЛЛЛ!!!! Жоао Феликс није постигао гол у Лиги Европе до вечерас (момак има 20 година, што овај податак не чини зачуђујућим), али је против Ајнтрахта португалски вундеркинд стигао до хет-трика.

22.09 – ГОООООООЛЛЛЛ!!! Бенфика води 3:1! Рубен Дијаз је стрелац после корнера.

22.08 – Велика прилика за Бенфику у 48. минуту, Силва је погодио стативу.

22.04 – Почео други део игре на Ла Лужу.

21.44 – ГООООЛЛ!!!!!!! Није дуго трајало резултатско поравнање, пошто је Жоао Феликс поново погодио, овога пута са ивице казненог простора.

21.41 ГОООООЛЛЛЛ!!!! Изједначење за госте из Немачке. Љубомир Фејса је изгубио лопту, Анте Ребић је створио прилику, а Лука Јовић ју је искористио.

21.20ГООООЛЛЛ!!!! Жоао Феликс постиже гол за домаћина у Лисабону из једанаестерца. Претходно је прекршај, а потом и црвени картон, направио Ндика.

21.01 – Меч је почео...

20.28 – Прва једанаесторица Бенфике:

20.20 – Састав Ајнтрахта из Франкфурта...

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво