Тошић: Срећан сам због гола, али морам да будем још бољи

Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао да је срећан због гола из слободног ударца у поразу од Војводине (3:2), али да мора да пружа још боље партије. Истакао је да пред његовим тимом предстоје велики изазови и да очекује да ће на њих успешно одговорити.

"Драго ми је због гола. Трудићу се да наставим у овом ритму и да будем јос бољи. Жао ми је што није свиран пенал над Урошевићем при резултату 1:1. На снимку се види да је био. Утакмица би могла да оде у нашем смеру", рекао је Тошић.

Меч у Новом Сад који се играо у недељу, био је прекинут на 15 минута почетком другог полувремена због увредљивог скандирања навијача црно-белих према домаћинима.

"Мислим да прекид ником није пријао. Наставили смо да покушавамо,али несхватљиво је да дозволимо да примимо гол у последњим минутима. Некада када не можеш да победиш, битно је и да не изгубиш. Али очигледно да морамо још пуно да учимо", рекао је нападач Партизана.

После пораза у Новом Саду, црно- бели су остали на трећем месту са 27 бодова, а Тошић је истакао да је то био циљ.

"Наш циљ је и био да завршимо на трећем месту. Играмо дерби на Маракани, али утакмице са конкурентима за Европу играмо код куће и то је оно сто је битно. Први је Чукарицки ,морамо да се пробудимо уколико желимо да победимо", рекао је он и осврнуо се и на недељу којој су одиграли три утакмице.

"Била је напорна недеља. Нов је је стручни штаб, нису имали времена да нам пренесу све захтеве. Сада имамо мало више времена, верујем да ћемо изгледати боље већ против Чукаричког", закључио је Тошић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво