Михајловић води Болоњу ка сигурној луци

Екипа Болоње, коју са клупе предводи српски тренер Синиша Михајловић, савладала је последњепласирани Кјево са 3:0 и "побегла" из зоне испадања.

Меч је одигран у оквиру 31. кола Серије А, а решио га је Чилеанац Ерик Пулгар са "беле тачке", пошто је био сигуран у 65. и 68. минуту.

Коначан резултат, овога пута из игре, поставио је Холанђанин Дијкс у 89. минуту - 3:0.

Овом победом тим Синише Михајловића дошао је до 30. бода и 17. места, које би значило опстанак у друштву најбољих на "чизми".

Миха је на последњих пет мечева остварио чак четири победе и поново оживео наде тима из града шпагета да остане у највишем рангу.

Преостало је да се одигра још седам кола, а Болоња има два бода више од Емполија (28), седам од Фрозинонеа (23) и чак 19 од сигурног учесника Серије Б наредне сезоне, Кјева, који је на дну са 11.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи