Милојевић: Меч са Радничким битан, не и одлучујући

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, након победе над Пролетером (4:0), каже да меч против Радничког из Ниша у првом колу плеј-офа Суперлиге неће бити одлучујући у борби за титулу шампиона Србије.

Црвено-бели са четири бода више чекају Нишлије наредног викенда на стадиону "Рајко Митић" на старту доигравања.

"Долази нам Раднички, који игра добро и квалитетан је. Биће прави дерби на нашем стадиону. Не бих рекао да је то меч сезоне, али је јако битна. У плеј-офу има седам утакмица, а бодовна разлика се смањила", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре после меча.

Милојевић се осврнуо на утакмицу против екипе из Новог Сада.

"Све до првог гола било нам је тешко да пробијемо Пролетер, а у наставку је пресудио наш велики фонд играча. Пролетер је млад и талентован тим, свиђа ми се како играју. Да није било голмана Елесина било би убедљивије", казао је Милојевић.

Он је похвалио Марка Марина после нове мајсторије.

"Он је играч због којег долази публика. Драго ми је због лепог гола, сви знају да има велики квалитет. Ставио је шлаг на торту у победи".

Тренер Пролетера Драган Радојичић честитао је Црвеној звезди на заслуженој победи.

"Желим све најбоље Звезди и мом другу Милојевићу до краја првенства. До изражаја је дошао квалитет Црвене звезде, иако смо се до 35. минута добро држали, али смо оставили Боаћија код водећег гола. Нисмо имали мирноћу и завршни пас, ништа нисмо урадили урадили и ништа нисмо ни заслужили, али је пораз можда превисок", закључио је Радојичић, уз констатацију да је пласманом у плеј-оф направљен велики успех, али да ће се Пролетер трудити да не буде "пуки учесник".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво