Милошевић: Без калкулација у Новом Саду, желимо треће место

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да је утакмица последњег 30. кола Суперлиге са Војводином резултатски важна због позиције број три на табели. Меч у Новом Саду игра се у недељу од 17.00 часова.

"Видим да си сви у неким калкулацијама, али нисам ја неко ко зна да калкулише. Немам такве ствари у глави. За мене се победа као мотив не поставља као питање. Те врсте калкулација не разумем нити ме занимају. Нама одговара само победа и да будемо трећи. То нам је интерес и ја ћу на томе инсистирати код играча. Утакмица против Војводине нам је битна да останемо на трећем месту", рекао је Милошевић на конференцији у Спорском центру Телеоптик.

Тренер црно-белих рекао је и да ће меч у Новом Саду бити тежак и додао и да му је Војводина један од омиљених клубова из два разлога - као играч постизао много голова против Новосађана, а да је као функционер Фудбалског савеза Србије са тим клубом имао најбољу сарадњу.

"Војводина бележи напредак у игри у последње време. Очекује нас утакмица која ће бити спој утакмице из Крушевца са Напретком и утакмице са Чукарицким. Неће бит лако да их угрозимо. Биће потребно много знања и много жеље", рекао је Милошевић.

Милошевић је говорио и да ли ће гледати кошаркаски дерби између Црвене звезде и Партизана.

"Нећу моћи целу утакмицу. Гледаћу само последња два минута, јер се много више нервирам кад гледам кошарку него фудбал. Звезда је фаворит. Можда блага предност Звезди, али она је незнатна, јер је то дерби и то је врста притиска. Много ми се допада у ком правцу иде Партизан. Ако то не буде ове године, бице следеће много више", рекао је Милошевић.

Утакмица између Војводине и Партизана игра се u недељу од 17 сати у Новом Саду на стадиону "Карађорђе".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара