Савић о првенцу: Пресрећан сам, ред је на Борјана

Одбрамбени фудбалер Црвене звезде Вујадин Савић изјавио је да је било крајње време да постигне првенац у дресу матичног клуба, после 75 утакмица. Пресрећан сам, сад је ред на Борјана, рекао је Савић.

Савић је био стрелац другог гола у победи у Бачкој 3:1 у 29. колу Суперлиге, после којег је шампион Србије увећао предност у односу на другопласирани Раднички из Ниша на девет бодова.

"Пресрећан сам, првенствено због победе, а онда наравно и због гола. После 75 утакмица било је крајње време да затресем мрежу. Можда су многи очекивали да гол дам главом, али овог пута сам се добро снашао у гужви у петерцу и ногом послао лопту у гол", рекао је Савић за клупски сајт.

Он је додао да се нада да ће му тај гол, постигнут у његовом другом мандату на "Маракани", бити само један у низу у наредном периоду.

"Није битно на који начин, важан је гол. Надам се да ми је ово само први у низу погодака, мада сам на терену задужен да не примимо гол, то ми је битније. Свакако, пресрећан сам због поготка и због скандирања навијача."

Сви саиграчи су са нестрпљењем чекали Савићев првенац, па је било и много шале на ту тему.

"Сада су на терену сви рекли да је било време да и ја коначно постигнем гол. Борјан је највише навлачио на ту тему, скоро је изјавио да ће он постићи погодак пре мене како би ме мотивисао и у томе је и успео. Надам се да ће и он успети некада да затресе противничку мрежу, бар из пенала."

Звездин капитен, у одсуству Ненада Милијаша, имао је и посебну посвету након постигнутог првенца.

"Код мене све има симболику, а за овај гол ће ме посебно везивати датум. На јучерашњи дан сам крстио Тодора, сина мог кума, зато овај гол посвећујем њему, као и својој супрузи, деци и родитељима."

Одлични штопер истиче велики значај тријумфа на незгодном гостовању.

"Изузетно је важно што смо победили и наставили успешан низ. Боримо се да освојимо "дуплу круну" ове године и сваки бод нам је изузетно битан. Знамо да је гостовање у Бачкој Паланци увек незгодно.Добро смо се снашли, играли у прелепом, правом фудбалском амбијенту. Било је много наших навијача који су још једном показали да су најбољи на свету", закључио је Савић.

Фудбалери Црвене звезде регуларни део сезоне завршавају у недељу, када дочекују новосадски Пролетер од 19 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво