"Орлови" напредовали на 29. место Фифине ранг-листе

Фудбалска репрезентација Србије напредовала је за две позиције на најновијој Фифиној листи и сада је 29. на свету.

Србија је скок остварила након што је прошлог месеца ремизирала са селекцијама из врха, Немачком (1:1) и прваком Европе Португалијом (1:1), што јој је донело нова три бода за укупни салдо – 1.484.

Исти број бодова имају Венецуела и Република Ирска, с тим што су "орлови" испред, јер су били боље пласирани на прошлој листи, а испред су Тунис, ривал у квалификацијама за ЕП Украјина и Јапан.

Чело и даље држи Белгија, одмах иза су Француска и Бразил, Енглеска је на четвртој позицији сменила Хрватску, исто као и Уругвај на шестом Португалију, а потом следе Швајцарска, Шпанија, Данска, Аргентина...

Репрезентација Србије квалификације за ЕП наставља гостовањем у Украјини, у Лавову 7. јуна, а три дана касније дочекује Литванију на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво