Милојевић: Поштујемо Бачку, али знају се наше амбиције

Тренер фудбалера Црвене звезде изјавио је да веома поштује екипу Бачке, али да његов тим у меч 29. кола Суперлиге улази са познатим амбицијама. Сусрет је на програму у среду од 17.00 часова.

"Ривал је добар тим, са јасним амбицијама, а са друге стране гостовање Звезде је увек празник и додатни мотив. Искуство из претходне сезоне нам говори да неће бити лако у Бачкој Паланци. Противник је квалитетна и дисциплинована екипа, посебно добра на домаћем терену. Приступамо овој утакмици као и свакој претходној, са поштовањем ривала, али и уз највише амбиције", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Звездин тренер изразио је задовољство што ће коначно имати на располгању све играче.

"Гобељић се опоравио од повреде и поново је у пуном тренажном процесу, али нећемо журити. Видећемо после тренинга за којих 18 играча ћемо се определити. У конкуренцији су и Стојковић и Иванић, који су одиграли два дуела за репрезентацију Црне Горе".

Милојевић је прокоментарисао и стање на табели уочи поделе бодова.

"Поредак је такав какав је. Раднички и ми смо у трци за титулу, али не желим да умањим ни шансе Чукаричког, Партизана и Младости. Првенство је непредвидиво, деле се бодови, а да је неко покушао да погоди поредак на почетку сезоне, не верујем да би погодио. Победа у овој фази вреди практично бод и по, а током плеј-офа је у оптицају још 21 бод. Добро је што постоје плеј-оф и плеј-аут, али питање о подели бодова доноси дискусију. Дефинитивно је првопласирани једини тим који не профитира у овој ситуацији", поручио је Милојевић.

Утакмица између Бачке и Црвене звезде игра се у среду од 17 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво