Милошевић уочи дебија у Крушевцу: Немам трему

Нови тренер Партизана Саво Милошевић, пред тренерски деби у Крушевцу против Напретка у 28. колу Суперлиге, рекао је да лично нема трему, али и признао да екипа има психолошки проблем и верује да ће пребродити ту ситуацију.

"Јако битне ствари су физичка спрема, што не мислим да је проблем, вољни моменат, за који мислим да је одличан, захтеве које им постављамо слушају. Потрудили смо се да им дамо тактичке механизме да то искористе. Даље од овога не могу рећи", рекао је Милоšевић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик.

Према његовим речима, највећи проблем је психолошко стање екипе, условљено ситуацијом ван терена и око њега.

"То сам могао да очекујем. У свим другим стварима је стање боље него што сам очекивао. Задовољан сам и дисциплином и вољним моментом. Мислим да су задржали добар моменат и дисциплину и то ме радује", рекао је Милошевић.

Како је казао, ни сам не зна какав Партизан мозе да очекује сутра.

"То је у великој мери непознаница и мени. Тренинг је једна ствар, а утакмица сасвим друга. Оно што сигурно очекујем јесте реакција екипе, пре свега психолошка. На томе сам радио последњих пар дана, да се они растерете. Резултатски немамо ту врсту притиска, титула је вероватно изгубљена", објаснио је нови тренер црно-белих.

Милошевић је рекао да је заједно са стручним штабом гледао да постави захтеве које играчи знају да ће их испунити и да је потребно време да покажу колико могу.

"Није смак света ни изгубити, али треба да урадимо шта треба у тактичким елементима, да имамо концентрацију која је потребна за утакмицу. Гледали смо да им поставимо захтеве за које знамо да могу да их испуне. Екипа сигурно може много више него што је очекивала, али за то је потребно две-три недеље, месец дана. Пре тога не може, али неке елементарне ствари могу да се виде у ове три утакмице", казао је Милошевић.

Он је објаснио и какав је здравствени билтен екипе пред гостовање у Крушевцу.

"Оно што је сигурно да сутра десни бек Милетић неће играти, Марковић исто, Стевановић вероватно. Имамо још пар проблема, али мислим да ће сви бити спремни и у комбинацији за сутрашњи меч", рекао је Милошевић.

Истакао је да добро познаје екипу из Крушевца.

"Добро познајем Напредак, играли смо Куп. Гледао сам прошле године мало више утакмица. У последње време не стоје резултатски добро, али мислим да све то пада у воду. Увек пробам да се ставим у кожу са оним са којим треба да се борим. Имаће изузетно јак мотив против Партизана", истиче тренер црно-белих.

Наглашава да сада не осећа трему пред сутрашњи меч.

"За сада не осећам трему, не верујем да ћу је ни сутра имати. Изузетно ценим Косановића и није пријатно да се у првој утакмици мерите са тако искусним вуком, али верујем да нећу имати трему. То је део јавног наступа, нисам до сада имао проблем. За ово се спремам годинама и не верујем да ћу имати било какву трему", рекао је он и додао и да се неће обазирати на коментаре по порталима.

"Шта пишу медији и шта кажу људи који су везани за фудбал, да. Ако ме питате за коментаре по порталима, то никада нећу коментарисати од људи који никада нису шутнули лопту", закључио је Милошевић.

Меч између Напретка и Партизана игра се сутра од 17 сати у Крушевцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво