Милијаш на крају сезоне иде у тренере

Капитен фудбалера Црвене звезде Ненад Милијаш, који на лето завршава каријеру, признао је да га интересује тренерски позив и да је већ о тој теми причао са челницима клуба.

"Дефинитивно сам одлучио да после јуна не играм. Дуго сам играо, али остаћу у фудбалу, видећу још како. Свестан сам да могу да будем тренер, многи ми и то причају... Полако, не журим", рекао је Милијаш новинарима на штанду "Дунав осигурања" на Београдском сајму.

На питање да ли је обавио неке разговоре са људима из клуба о могућем ангажовању у млађим селекцијама, Милијаш каже:

"Било је неких разговора... Тек треба да видимо. Сад сам фокусиран на терен и освајање "дупле круне". Иде и меч са Мачвом, плеј-оф, има времена", навео је он.

За меч против Мачве каже да је циљ наставак низа добрих игара у Суперлиги.

"Први циљ је победа и да играмо онако како смо до сада. Одморили смо се после паузе, повређени су се вратили и желимо да наставимо низ", поручио је Милијаш и позвао навијаче да дођу на стадион "Рајко Митић" у великом броју.

Бивши репрезентативац Србије прокоментарисао је и ривала у полуфиналу Купа Србије, Младост из Лучана.

"Кога год да смо извукли не би било лако. Поштујемо Младост, али ако будемо играли како знамо требало би да прођемо. Предуго чекамо на "дуплу круну", рекао је Милијаш, који је био део последње генерације црвено-белих у освајању "дупле круне" 2006. године.

Утакмица између Црвене звезде и Мачве игра се у суботу од 19 сати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво