Негић: Надам се "дуплој круни"; Ђорђевић: Нисмо имали среће

Тим менаџер ФК Црвена звезда Горан Негић истакао је да се клубу испунила жеља да игра против Младости из Лучана у полуфиналу Купа Србије и да је ова сезона права прилика за освајање "дупле круне". Црвено-бели ће бити у првом мечу домаћини Младости, исто као и Партизан екипи нишког Радничког у другом полуфиналном дуелу.

"Ривал је по мери, у клубу нико није имао ништа против да се извуче Младост. Младост је последње три, четири године стандардна, увек се налази у плеј-офу и биће лепа два дуела. Надам се проласку Црвене звезде", рекао је Негић новинарима у просторијама ФСС на Теразијама.

Звезда на "дуплу круну" чека већ 13 година, а Негић се нада ће тим Владана Милојевића прекинути низ.

"Већ смо и у ранијим извлачењима у Купу говорили о томе. Надам се да ћемо освојити 'дуплу круну', дуго година нисмо били у финалу Купа, а то нам је следећи циљ", навео је он.

Први човек Младости Владимир Ђорђевић улогу фаворита препустио је шампиону Србије.

"Добили смо најтежег противника, нисмо имали среће у жребу. Звезда је играма у Европи и у домаћем првенству показала да је најбоља у Србији, а ми смо пласманом у плеј-оф и у полуфинале испунили циљеве. Бићемо растерећени", казао је Ђорђевић.

Прве утакмице на програму су 17. априла, реванши 15. маја, док је финале заказано за 23. мај на стадиону Чаир у Нишу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво