Тадић: Јако тежак меч

Стрелац гола за фудбалску репрезентацију Србије Душан Тадић истакао да је меч са Португалијом био јако тежак али су наши фудбалери успели да одрже добар ниво игре. Фудбалери Србије ремијем су почели квалификације за Европско првенство наредне године, пошто су као гости играли нерешено 1:1 са Португалијом.

У изјавама после меча нападач репрезентације Србије је истакао да добра игра у последњим утакмицана даје основа за добра очекивања у наставку квалификација.

Упитан да проментарише суђење на мечу Тадић је истакао да је судија одлично обавио свој посао. Истакао је да није поврећен после оштрог старта који је претрпео и да се тим већ концентрише на наредни меч квалификација.

"Моја повреда није тако страшна као што сам у први мах мислио. Следи Украјина, ми идемо у сваки меч да победимо па ћемо покушати и у Кијеву. У неким ситуацијама је требало да будемо само мало мирнији и вероватно бисмо и победили, али то је једноставно тако и морамо да будемо позитивни и идемо напред.", рекао је Тадић.

Наредни меч фудбалери Србије игра у јуну у Украјини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се