Роналдо: Судија признао да је погрешио код руке Рукавине

Најбољи португалски фудбалер Кристијано Роналдо изјавио је да је његова селекција заслужила да победи Србију (1:1) у Лисабону у квалификацијама за Европско првенство 2020. године.

Петоструки најбољи фудбалер света, који је због повреде је изашао из игре после пола сата, изјавио је и да му је пољски судија Симон Марчињак признао грешку што је поништио одлуку да свира пенал.

"Судија ми је признао грешку. Заслужили смо да победимо, Србија се бранила и није имала превише шанси осим гола. Нема места паници, изборићемо ЕУРО", рекао је Роналдо португалским новинарима после утакмице.

Роналдо каже да ће га повреда одвојити од терена између две и три недеље.

Фудбалска репрезентација Србије ремизирала је против Португалије 1:1 (1:1) у Лисабону на старту квалификација за ЕУРО 2020. године.

Пред више од 50.000 гледалаца на Лужу "орлови" су повели из пенала преко Душана Тадића у 7, након што је голман Руи Патрисио срушио Мијата Гаћиновића, а коначан резултат поставио је евроголом Данило Переира у 42. минуту.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи