Крстајић: Поносан сам, али нема еуфорије

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић истакао је да је реалан реми у Лисабону против Португалије (1:1) у квалификацијама за Европско првенство 2020. године.

Репрезентација Србије ремизирала је против Португалије 1:1 (1:1) у Лисабону на старту квалификација за ЕУРО 2020. године.

Пред више од 50.000 гледалаца на Лужу "орлови" су повели из пенала преко Душана Тадића у 7, након што је голман Руи Патрисио срушио Мијата Гаћиновића, а коначан резултат поставио је евроголом Данило Переира у 42. минуту.

"Када све саберемо и одузмемо, резултат је реалан. Оно што су момци урадили је за велико поштовање. Изнелии су комплетан терет ове турнеје. Честитам им од срца, Србија треба да буде поносна на ове момке", рекао је Крстајић на конференцији за новинаре на стадиону Луж.

Он је додао да је повреда Кристијана Роналда пореметила Португалију, али и да је Србију Мијата Гаћиновића подсетивши да је Немања Радоњић ушао без загревања.

О одлуци судије Симона Марчињака, да поништи првобитну одлуку да свира пенал због руке Антонија Рукавину, Крстајић каже:
"Нисам видео, било је далеко. Судија реаговао како је реаговао и дигао офсајд ако се не варам. То морате да питате судију".

Према његов речима бод ће пуно значити у борби за ЕУРО после 20 година.

"Утакмице су показале да ће група до самог краја бити неизвесна. За наше самопоуздање би било добро да утакмица са Украјином. Нема еуфорије после овога", закључио је он.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи