Украјина тешком муком до победе, голеда Енглеза у Погорици

На старту квалификација за ЕУРО 2020. године, у другом мечу Б групе, Украјина је у самом финишу славила у Луксембургу са 2:1. Енглеска је славила против Црне Горе у Подгорици са убедљивих 5:1. Убедљиве победе такође су остварили и Француска, Турска и Албанија.

После бода у Лисабону, Украјина је успела да дође до победе на новом гостовању у квалификацијама победом над Луксембургом од 2:1 (1:1).

Украјинци су до победе стигли аутоголом Герсона Родригеза у надокнади времена.

Права голеада виђена је у Подгорици на мечу Црна Гоара - Енглеска. Домаћин је повео у 17. минуту голом Марка Вешовића за велику радост навијача на трибинама стадиона у Подгорици.

Изједначење је донео у Мајкл Кејн у 30. минуту а прво вођство Енглезима на мечу дело је Роса Барклија у 39. мунту. Исти играч поново је био стелац у 59. минуту. До краја меча у стрелце се уписао и Хари Кејн у 79. минуту, док је коначан резултат поставио је Рахим Стерлинг у 81.

Убедљиви у другом колу били су и светски прваци, Французи, који су код куће победили Исланд 4:0.

Резултати:

Турска - Молдавија 4:0
Андора - Албанија 0:3
Црна Гора - Енглеска 1:5
Француска - Исланд 4:0
Косово - Буграска 1:1
Луксембург - Украјина 1:2
Португалија - Србија 1:1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи