Фејса: Никад нисам одбио да играм за Србију

Српски фудбалски репрезентативац Љубомир Фејса демантовао је писање португалских медија да није желео да игра за државни тим јер жели да се посвети обавезама у дресу Бенфике. Фејса, који је у последње три године због разних повреда одиграо само једну утакмицу за репрезентацију, био је на списку селектора Младена Крстајића за дуел против Португалије, али је отпао због нове повреде.

Љубомир Фејса је синоћ дошао да посети саиграче на тренингу у Лисабону, а потом написао поруку на Инстаграму, уз фотографију како се срдачно поздравља са Крстајићем.

"Вечерас сам пружио подршку саиграчима и свима у стручном штабу. Сутра ће бити помало емотивна утакмица за мене, јер се овде заиста осећам као код куће. Много сам желео да заиграм на најлепшем стадиону, али повреда је била јача. Свим срцем сам уз вас браћо и само да се разумемо - нисам никада одбио да играм за репрезентацију", поручио је бивши фудбалер Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи