Јувентус даје Дибалу и новац за Салаха

Италијански великан Јувентус спреман да је Ливерпулу понуди Паула Дибалу и новац за египатског фудбалера Мохамеда Салаха. Дибала се налази на мети клуба са Енфилда, а директор "Старе даме" Фабио Паратићи жели да у сав посао убаци и Салаха, уз обештећење које би требало да буде око 50 милиона евра.

Јувентус је још у фебруару означио хитрог нападача као могући велики трансфер на лето, а сада хоће да искористи то што се Ливерпул, заједно са Манчестер Јунајтедом и Ситијем, интересује за Дибалу, пише Тутомеркато.

Прваку Италије неопходно је појачање у позицији бочног нападача и поред Салаха на листи жеља је Федерико Кјеза из Фиорентине.

Салах је већ играо за два италијанска клуба, прво у Фиорентини када је "освежио" каријеру после слабе епизоде у Челсију, а онда и за Рому одакле је прешао у Ливерпул и "експлодирао" прошле сезоне.

Ове сезоне не игра на тако високом нивоу, али је стигао да постигне 20 голова на 41 утакмици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи