Касиљас: У Порту сам до 40. године и завршавам каријеру

Легендарни шпански голман Икер Касиљас изјавио је да жели да брани за Порто све до своје 40. године и да жели да у португалском клубу заврши каријеру.

"Откад сам стигао у Порто, председник Пинто да Кошта се коректно понашао према мени. Ове недеље ћу да продужим уговор према којем у клубу остајем до своје 40. године. Сада имам 37, што значи да ћу вероватно да завршим каријеру у Порту", рекао је Касиљас, а преноси И-Ес-Пи-Ен.

Касиљас је за Реал одиграо више од 700 утакмица у свим такмичењима од 1999. до 2015. године, када је прешао у португалски клуб са којим је прошле сезоне узео титулу.

Са "краљевским клубом" освојио пет титула у Примери и три пехара Лиге шампиона, као и два наслова светског клупског првака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво