Чичарито бржи од пиштаљке, победа Лестера са играчем мање

Фудбалери Вест Хема савладали су на свом терену екипу Хадерсфилда са 4:3, а победоносни гол постигао је Чичарито Ернандез у последњим тренуцима утакмице. Лестер са играчем мање славио у Барнлију (2:1), Њукасл у надокнади времена извукао бод у Борнмуту (2:2).

Вест Хем је забележио битну победу на свом терену против Хадерсфилда, иако су изабраници Мануел Пелегринија до 75. минута имали два гола минуса.

Домаћи су повели голом Нобла са беле тачке, да би гости до полувремена прокренули погоцима Бакуне и Гранта.

Грант је својим другим поготком на мечу донео велику предност "фењерашу", али је уследила паклена завршница "чекићара". Прво је Огбона смањио на 3:2, да би Чичарито головима у 84. и 92. минуту утакмице донео тријумф тиму из Лондона.

Вест Хем је тако заузео девето место на табели са 42 освојена бода, док је Хадерсфилд убедљиво последњи са 14.

Лестер је до победе у Барнлију дошао са играчем мање на терену, пошто је већ у четвртом минуту утакмице искључен Хари Мегвајер. Ипак, "лисице" стижу до предности голом Мадисона из слободног ударца.

Изједначио је Мекнил у 38. минуту, да би тријумф екипи Брендана Роџерса донео Морган у 90. минуту.

Лестер је десети на табели са 41 бодом, док је Барнли 17. са 30.

Занимљив меч виђен је и у Борнмуту. Њукасл је повео голом Рондона у последњим тренуцима првог полувремена, да би Џошуа Кинг донео преокрет "трешњицама". Коначан резултат од 2:2 поставио је Ричи у последњим тренуцима утакмице.

Борнмут је 11. на табели са 38 бодова, док је Њукасл 13. са 35 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво