Партизан са Спартаком за излазак из кризе

У наставку 27. кола Суперлиге Србије Партизан је домаћин суботичком Спартаку, Раднички гостује Земуну, Радник је домаћин Напретку а Мачва Пролетеру. Црно-бели прижељкују прву победу у Суперлиги након два пораза и ремија, а Спартак очекује да настави победоносну серију.

Партизан, са привременим тренером Жарком Лазетићем, наговестио је излазак из кризе убедљивом победом у четвртфиналу Купа Србије над Напретком са 4:0.

Сада очекују да до победе дођу и у Суперлиги али су свесни да им на гостовање долази тим иза којег је серија успешних игара и победа, што је тренер Лазетић посебно истакао у изјавама пре меча.

У исто време, од 15 сати, почиње и меч Земуна и Радничког у Горњој вароши, где домаћину "гори" за опстанак, а Нишлијама у трци за лидером Црвеном звездом.

У наставку кола у недељу, сличне улоге су и на Бањици у дуелу Рада и Црвене звезде, која жели да бар задржи седам бодова више од Радничког против тима кога је девет пута савладала из исто толико последњих судара за четири и по године, односно још од елиминације из Купа 2014. године.

Јучерашњом утакмицим у којој су фудбалери Бачке убедљиво савладали врањански Динамо са 5:1 отворено је 27. коло Суперлиге.

Распоред утакмица:

Субота: Партизан - Спартак (15), Земун - Раднички (15), Радник - Напредак (16), Мачва - Пролетер (18).

Недеља: Рад - Црвена звезда (17), Младост - Вождовац (18), Војводина - Чукарички (19).

Табела: Црвена звезда 72 бода, Раднички Ниш 65, Партизан 51, Чукарички 49, Младост 39, Напредак 35, Пролетер 34, Радник 32, Војводина 29, Мачва 28, Вождовац 28, Спартак 26, Бачка 22, Рад 21, Динамо 19, Земун 18.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво