Милојевић: Против Рада на Бањици не може да буде лако

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да против Рада на Бањици никада није било лако, па неће ни у недељу, у утакмици 27. кола Суперлиге. Утакмица између Рада и Црвене звезде игра се у недељу од 17 сати.

"Последња утакмица пред репрезентативну паузу и не очекујемо да буде лако. Можда стање на табели то не показује, али Рад има свој начин игре у пролећном делу првенства. Играчи су се навикли на новог тренера Милошевића, а на Бањици имају мотив више и тамо никада није било лако играти", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Према његовим речима, екипа има свој циљ и адекватно ће се спремити.

"Оно што тренирамо, трудимо се да поновимо на утакмици. Могу да кажем да сам задовољан, више пута сам поновио да имам доста играча који су увек мотивисани и сви заслужују шансу да буду на терену", поручио је Милојевић.

Он је додао да ће пауза приојати екипи и да се нада да ће се сви повређени играчи опоравити - Родић, Гобељић, Боаћи и Марин.

Такође, осврнуо се и на то што су бројни играчи продужили уговоре.

"Срећан сам због тога, Управа клуба ради прави посао. Увек ми је драго, и као звездашу и као тренеру, да играчи продуже сарадњу на обострано задовољство. У прошлости се дешавало да је било тешко задржати играче и онда се увек испочетка формира тим. Пред јануарске припреме сам рекао да је први пут у Звезди после дужег времена остао костур тима и много је лакше када постоји континуитет, и за клуб и за струку. То је јако добра и позитивна ствар, али неки пут могућности не дозвољавају да то урадите. Звездашка опредељеност играча је присутна и драго ми је што су остали", закључио је Милојевић.

Утакмица између Рада и Црвене звезде игра се у недељу од 17 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво