Бејл жели да остане у Реалу до краја каријере

Упркос спекулацијама медија да ће Герета Бејла напустити клуб из Мадрида, његов агент Џонатан Барнет изјавио је да његов клијент жели да остане у "краљевском клубу" до краја каријере. Бејл се нашао на мети критике шпанских медија, навијача клуба, чак и неких играча, због његове неуспешне интеграције у "краљевском клубу" и због тога што није научио шпански језик.

"Бејл жели да игра до краја каријере у Реалу, а ако то не успе разговараћемо поново. Причаће и са Зиданом, па ће видети шта ће бити на крају сезоне", рекао је Барнет, а преноси БиБиСи.

Барнет је објаснио и зашто су постојале несугласице између Бејла и Зидана током првог мандата Француза на "Сантјаго Бернабеу".

"Бејл је желео да игра на један начин, а Зидан на други. То је био разлог неслагања, а временом је то постајало само горе. Ако га пустите да игра онако како он жели, да одигра неколико целих утакмица у нижу, он може да буде на нивоу Кристијана Роналда. Бејл је има невероватан таленат, веома је јака особа и не мари за то шта новинари пишу", закљуцио је Барнет.

Велшанин је у Мадрид стигао 2013. године из Тотенхема за 100 милиона евра, а ове сезоне одиграо је 21 утакмицу и постигао седам голова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво