Дембеле поново повређен, пауза најмање три недеље

Нападач Барселоне Усман Дембеле поново се повредио и биће ван терена између три и четири недеље, објавио је каталонски клуб. Француски фудбалер обновио је повреду задње ложе у јучерашњем реваншу против Лиона (5:1) у осмини финала Лиге шампиона.

Усман Дембеле играо је само последњих 20 минута, постигао и гол, али га баш због бола у ложи није прославио.

Данашњи медицински тестови показали су да мора на нову паузу, као када је у јануару две недеље одсустовао, а и раније је имао великих проблема и са задњом ложом.

То значи да ће 21-годишњи хитри нападач пропустити мечеве у Примери против Бетиса, Еспањола, Виљареала и мадридског Атлетика, а можда и први дуел у четвртфиналу Лиге шампиона.

Дембеле је ове сезоне постигао укупно 14 голова, међу којима су три у Лиги шампиона - Лиону, ПСВ-у и Тотенхему.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво