Партизан убедљив у Крушевцу за пласман у полуфинале Купа

Напредак – Партизан 0:4 (0:2). Фудбалери Партизана савладали су у Крушевцу екипу Напретка и пласирали се у полуфинале Купа Србије. Црно-беле са клупе предводио Жарко Лазетић, а стрелци су били Закарић, Пантић, Валијенте и Гомес.

Партизан је убедљивом игром у Крушевцу савладао екипу Напретка и пласирао се у полуфинале Купа Србије.

Црно-беле је, после оставке Зорана Мирковића, са клупе предводио Жарко Лазетић и имао успешан деби на изузетно лошем терену у Крушевцу.

Ипак, црно-бели су до победе стигли прилично убедљиво, а по два гола постигли су у првом и другом полувремену.

После пола сата игре, Горан Закарић се добро снашао после одличне асистенције Николића и рутински савладао голмана Николића.

На 2:0 повисио је Данило Пантић фантастичним поготком из слободног ударца у последњим тренуцима првог дела.

Напредак је успео да постигне погодак, који је судија Широки поништио због офсајда, а само минута касније на другој страни Марк Валијенте постигао је први погодак у дресу Партизана.

Коначан резултат поставио је Рикардо Гомес у 72. минуту, после одличне асистенције Пантића.

Меч су обележили и вербални сукоб привременог тренера Жарка Лазетића и Немање Николића, после којег је асистент код првог гола замењен већ у 32. минуту, као и порука навијача да није требало да оде тренер Зоран Мирковић, него Управа, уз скандирање после сваког гола: "Управа напоље".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво