Навијачи Војводине бакљадом у карневалској атмосфери прославили 30. рођендан

Бакљадом и ватрометом чланови навијачке групе "Фирма" обележили су синоћ у центру Новог Сада 30. рођендан те групе љубитеља Фудбалског клуба "Војводина".

Карневалском атмосфером, чланови "Фирме" обележили су и 105. Рођендан ФК "Војводина", као и 30 година освајања последње титуле.

Неколико десетина навијача шетало је главним улицама центра Новог Сада и уз навијачке песме и паљење бакљи изненадили су оне који су се синоћ затекли у центру града.

Најављено је и да ће концертима у западном делу Спортског и пословног центра СПЕНС, бити настављено обележавање јубилеја. Наступиће бендови "Збогом Брус Ли", "Лост Пропелерос" и гости изненађења. 

Навијачка група "Фирма" настала је пре 30 година, када се ујединило неколико мањих навијачких група "Војводине".

Окупљени су били у групи "Ред Фирм", из које је недуго затим настала "Фирма". Потпуно су се одвојили 1996. Године и преселили се на јужну трибину стадиона "Војводине".

ФК "Војводина" у последње време поново је у жижи интересовања јавности, али не због спортских резултата, већ дугова у којима се клуб налази. 

То је и разлог због којег су међусобне критике једни другима упутили навијачи и управа клуба. 

Клуб је критиковао и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, који је рекао да "није задовољан лошим спортским резултатима клуба, деветим местом на табели домаћег првенства и поред финансијске подршке коју им Град даје". 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 13. мар 2019, 12:59) - НоВи СаД Је НаШ [нерегистровани]

РеалнО

Ми смо им најбоље честитали... :) Поздрав од оних у чијим су рукама кључеви Новог Сада, поздрав од НСЦЗ-а!