Гризман: Осећам кривицу, све смо упропастили

Најбољи фудбалер Атлетико Мадрида Антоан Гризман признао је да је његов тим одиграо очајно у поразу од Јувентуса (3:0) и преузео кривицу за елиминацију из осмине финала Лиге шампиона.

Атлетико је "просуо" тријумф 2:0 из првог меча и још једном остао без толико жељеног "ушатог трофеја", за који ће се у финалу борити баш у дому "јорганџија" - стадиону Ванда Метрополитано.

"Нисмо добро ушли у меч, знали смо да ће бити тешко, а изабрали смо лош дан да све упропастимо. Све смо сј...ли, осећам кривицу јер нисмо могли да се повежемо", рекао је Гризман за Мовистар.

Француски нападач одао је признање троструком стрелцу Кристијану Роналду.

"Кристијано узима меру свим тимовима на свету зато што је велики фудбалер. У Мадриду му нисмо дали шансу, али је у Торину имао три и сва три пута погодио. Јувентус је био супериорнији у сваком сегменту", поручио је он.

Атлетику је до краја сезоне преостало да се бори у Примеру, али и ту је ситуација тешка јер лидер Барселона има седам бодова више.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи