Милојевић пред Радник: Опрезно, "дупла круна" је циљ

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, пред дуел у четвртфиналу Купа Србије против Радника, каже да је веома опрезан јер је главни циљ освајање "дупле круне" после 13 година.

"Куп је специфично такмичење, доста другачије од првенства. Радник је добар тим, добро вођен и чека нас изузетно тешка утакмица у којој нема поправног. Добро ћемо се спремити и надам се да ће нам навијачи помоћи да пребродимо ову препреку", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре.

Звезда на трофеј националног купа чека седам година, "дуплу круну" скоро дупло дуже и она је приоритет ове сезоне, наглашава Милојевић.

"Дупла круна" јесте циљ са почетка сезоне. Нисмо успели прошле године, зато смо сада доста опрезни. Треба бити обазрив", присетио се Милојевић пораза од Мачве у Шапцу на пенале.

Наступ Марка Марина неизвестан је због повреде на мечу против Земуна, док су ван тима и даље Ричмонд Боаћи, Марко Гобељић и Милан Родић.

"Марин тек треба да иде на снимање. Повреда је лакша, али тек треба да иде на снимање и видећемо вечерас. Доста ме радује како напредује опоравак Гобељића и Боаћија, али иде пауза и хоцемо да избегнемо ризик. Нису били били у пуном процесу и желимо да их оставимо још седам дана", закључио је он.

Утакмица између Црвене звезде и Радника игра се у среду на стадиону "Рајко Митић" са почетком од 18 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво