Јувентус имитира Ајакс и Јунајтед, Сити прави други корак ка четвртфиналу

Дуелима Јувентус – Атлетико Мадрид и Манчестер Сити – Шалке наставља се осмина финала Лиге шампиона.

У другој седмици реванша осмине финала Лиге шампиона вероватно највише пажње привлачи питање да ли Јувентусом може у Торину да настави тренд започет претходне седмице и да стигне (истина, за разлику од Ајакса и Манчестер Јунајтеда, пред својим навијачима) до преокрета против мадридског Атлетика, који носи предност од 2:0 из првог меча.

Атлетико има пријатну предност, стечену головима уругвајских стопера Хосеа Марије Хименеса и Дијега Година. Кристијано Роналдо свакако зна како се стиже до гола "лос колћонероса", с обзиром да је 22 пута погодио на 32 меча против некадашњих ривала из Мадрида.

Португалац дуел против Атлетика чека свеж, пошто је преседео на клупи дуел против Удинезеа (4:1).

Занимљив ће и бити повратак Алвара Морате у Торино, где је играо финале Лиге шампиона, а који је био стрелац у првом мечу, али му је гол накнадно поништен, интервенцијом ВАР арбитара.

У другом мечу програма у уторак очекује се (ако се ико усуђује да ради тако нешто у овој фази такмичења) да Манчестер Сити на Етихаду валоризује победу против Шалкеа у Гелзенкирхену (3:2) и прође међу осам најбољих у Европи.

У немачком тиму би Матија Настасић требало да заигра од првог минута против клуба за који је некада наступао.

Утакмице у Торину и Манчестеру почињу у 21 сат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво