Болоња надиграла Каљари, Интер рутиски против Спала

Фудбалери Болоње савладали су Каљари са 2:0 (1:0) у мечу 27. кола Серије А.

Болоња је освојила важне бодове у борби за опстанак, она је тренутно на 18 месту 21 бодом, иза ње су Фросионе са 17 и Кјево са 10. С друге стране Каљари је остао на 14. позицији са 27 сакупљених бодова.

Болоња је повела у 34. минуту. Одбрамбени играч гостију играо је руком у шеснаестерцу па је судија показао на белу тачку. Сигуран извођач најстроже казне био је Пулгар.

Домаћин је уддвостручуи предност у 77. минуту. Сансоне је одлично прошао по левој страни ушао у казнени простор додао до Соријана који проналази пут лопти до мреже.

У наредном колу Болоња гостује код Торина, а Каљари дочекује Фиорентину.

У другој утакмици дана фудбалери Интера савладали су Спал резултатом 2:0 и на најбољи начин се припремили за градски дерби са Миланом.

"Неразури" су на свом стадиону питање победника решили у другом полувремену погоцима Матеа Политана и Роберта Гаљардинија.

Интер је сада четврти са 50 бодова, једним мање од Милана, док је Спал 16. са само 23.

Са одличним партијама наставила је и Аталанта која је победила Сампдорију са 2:1 као гост.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво