Мирковић пред Вождовац: Ситуација није пријатна

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић рекао је пред меч 26. кола Суперлиге са Вождовцем да има велико поштовање према наредном ривалу и да његову екипу очекује тежак задатак. Сусрет је на програму у недељу од 17.00 часова.

"Имам велики респект према Вождовцу. Добар су клуб и имају тренера Драгана Аничића кога веома уважавам. Има велико искуство. Доста су се појачали зимус, дошло је пуно интернационалаца. Очекује нас тежак задатак", рекао је Мирковић на конференцији за медије у СЦ Телеоптик.

Он се осврнуо и на стање у екипи после пораза од Радничког у претходном колу.

"Ситуација није пријатна, али ми се спремамо за такве ствари. Гледали смо да све ствари које нису ваљале у у мечу са Радничким да оставио са стране", рекао је тренер црно-белих који говорио и у какавом здравственом стању дочекују меч на "крову".

"Муса је ван строја, а Ђорђе Ивановић је на корак до повратка".

Стратег црно-белих је истакао да, без обзира на велики заостатак у односу на Раднички и Црвену звезду, нема намеру да се преда.

"Сваку утакмицу играмо на победу. У утакмици против Радничког нисмо имали среће. Што се тиче самог финиша шампионата, не мења се ништа у нашем плану. Покушаћемо да смањимо разлику за водећим екипама или евентуално да стигнемо", рекао је Мирковић и освнуо се на такмичење у Купу.

"Немамо луксуз да бирамо утакмице које хоћемо, а ко је не. Морамо у свакој утакмици да држимо тонус", закључио је Мирковић.

Меч између Вождовца и Партизана игра се у недељу од 17 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара