Поповић: Вежбам пенале и баш сам у доброј серији одбрана

Други голман Црвене звезде Зоран Поповић рекао је данас да су пенали лутрија, али да му пријају похвале јер је баш у доброј серији одбрана.

Поповић је у прошлом колу Суперлиге одбранио пенал против Младости из Лучана, а у том мечу Звезда је изједначила рекорд са 51 утакмицом без пораза.

"Пенали су лутрија, некада се обрани а некад не. Ја сам сада у доброј серији, као и претходних година када сам бранио за Вождовац. Надам се да ће тако и да остане и да ћу бар сваки други да обраним, ако не сваки", рекао је Поповић током дружења са навијачима у Кнез Михајловој.

Голман црвено-белих истако је и да његов тима има одличне цуваре мреже.

"Мислим да су људи из Црвене звезде направили добар посао, нас је четворица и сви смо одлични голмани и клуб у сваком тренутку може да се ослони на нас", рекао је Поповић и објаснио како вежба одбрану једанестераца.

"Вежбам пенале доста, остајем после тренинга, имамо неко такмичење. Доста је лаксе када ти пенале шутира неко као што је Боаћи или Бен, када дође утакмица онда то све буде другачије, јер су они одлични извођаци пенала", закључио је Поповић.

Он је био један од играча Звездем уз Милана Павкова, Душана Јованчића и Вељка Симића који су се дружили са навијачима у Кнез Михаиловој улици у Београду.

Чим су се појавили, одмах је сва пажња била усмерена на њих, и оних који су плански дошли, као и случајних пролазника, па и туриста из иностранства.

Звездини асови частили су навијаче тортом и позвали их на прославу 74. рођендана на утакмици против Земуна, а уједно дамама поделили руже и честитали 8. март.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи