Манчестер Сити и Бајерн се распитују за Тадића

Шампион Енглеске Манчестер Сити и првак Немачке Бајерн први су контактирали Ајакс по питању трансфера Душана Тадића након сјајне партије српског репрезентативаца у победи против Реала у Мадриду са 4:1.

Манчестер Сити је спреман да плати 26 милиона фунти и врати Тадића у Премијер лигу, где је играо за Саутемптон, наводи Мундо Депортиво.

На другој страни, Баварци верују да би се 30-годишњи плејмејкер сјајно уклопио у концепцију њиховог тима.

Ајакс је летос платио Тадића само 10 милиона фунти и готово је извесно ће профитирати, а Србин направити најважнији уговор у каријери.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво