Челси убедљив против Кијевљана, Наполи бољи од Салцбурга

Фудбалери Челсија савладали су у Лондону екипу Динама (3:0). Стрелци за тим Мауриција Сарија били су Педро, Вилијан и Хадсон-Одои.

Челси је одиграо меч достојан екипа која претендује да освоји Лигу Европе ове сезоне, те је махом од почетка до краја био доминантан на Стамфорд Бриџу.

Тренер „плаваца" је на терен извео састав који би многи назвали „првом поставом", што није увек случај када екипе из Премијер лиге играју у Лиги Европе, али је и ова одлука индикативна када су у питању амбиције Челсија (а ту је и, наравно, вероватно решено питање казне за голмана Кепу, који је поново био на голу).

Челси је створио велики број прилика на мечу, од којих је три искористио. Стрелци за домаћи тим у најубедљивијем поразу Динама из Кијева још од августа 2017. године били су Педро, Вилијан и миљеник публике Хадсон-Одои.

У преостала два меча одиграна у каснијем термину овог четвртка екипа Наполија је на свом Сан Паоло стадиону са 3:0 савладала Салсбург (што се, вероватно, може сматрати изненађењем, макар у смислу разлике у головима), док је Валенсија била боља од Краснодара (2:1).

Овако се кретао меч у Лондону:

22.51 - Крај утакмица, резултати: Челси - Динамо Кијев 3:0, Наполи - Салцбург 3:0, Валенсија - Краснодар 2:1.

22.47 - ГООЛ! Челси води са 3:0. Педро је дијагоналоп пронашао Лофтус-Чика, овај је проследио лопту до Хадсон-Одоија који проналази пут лоте до мреже. Играо се 90. минут.

22.39 - Још једна сјајна прилика за Челси. Педро је овог пута асистирао Лофтус-Чику, који је нашао сам испред голмана, али није успео да га савлада.

22.22 - ГООЛ! Челси води са 2:0 против Динама из Кијева. Стрелац је Вилијан у 65. минуту. Вилијан је сјајно извео слободан ударац са око 25 метара и савладао немоћног Бојка.

22.20 - ГООЛ! Краснодар смањио вођство Валенсије на 2:1. Стрелац је Клесон у 63. минуту.

22.14 - ГООЛ! Наполи води против Салцбурга са 3:0. Стрелац је Онгене (аутогол) у 58. минуту.

22.02 - Почело је друго полувреме.

21.47 - Полувреме, резултати: Челси - Динамо Кијев 1:0, Наполи - Салцбург 2:0, Валенсија - Краснодар 2:0. 

21.35 - Велика шанса за Челси. Давид Луиз је пронашао Педра у казненом простору, овај је био сам испред голмана, шутирао је, али је Бојко фантастичном итервенцијом успео да сачува гол.

21.24 - ГООЛ! Валенсија води са 2:0 против Краснодара. Стрелац је, поново, Родриго, минут 24. 

21.21 - Само три минута касније Педро се изборио за још једну шансу, упутио је шут по земљи са око пет метара по средини гола, али је Бојко одлично интервенисао.

21.19 - ГООЛ! Наполи води са 2:0 против Салцбурга. Стрелац је Руиз у 18. минуту.

21.18 - ГООЛ! Челси води са 1:0 против Динама из Кијева. Сјајна акција домаћих, Педро је улетео у казнени простор по левој страни додао до Жируа, који му враћа лопту, чиме је била изиграна одбрана гостију и Петро матира голмана гостију. Играо се 18. минут.

21.12 - ГООЛ! Валенсија повела против Краснодара са 1:0. Стрелац је Родриго у 12. минуту.

21.10 - ГООЛ! Наполи води против Салцбурга - 1:0. Стрелац је Милик у 10. минуту. 

21.00 - Почели мечеви: Челси - Динамо Кијев, Наполи - Салцбург и Валенсија - Краснодар.

20.38 Екипа кијевског Динама на овом мечу:

20.35 – Излазак играча домаћег тима на загревање...

20.25Састав Челсија:

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво