Мирковић: Честитам Радничком, немам шта да замерим играчима

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић рекао је после вечерашњег пораза од Радничког из Ниша са 1:0 у дербију 25. кола Суперлиге, да нема шта замери својим играчима.

"Честитао бих екипи Радничког на победи. Ми смо играли лоше, нисмо могли да успоставимо игру. У другом полувремену смо имали пар неких ситуација, пар шанси кад смо могли да изједначимо. Из једног ударца смо примили гол. Утакмица је била тврда, чврста, није било простора за игру са обе стране", рекао је Мирковић новинарима после сусрета у Хумској.

Мирковић је констатовао да тренутна ситуација на табели није лака, јер црно-бели заостају 11 бодова за Радничким.

"Немам шта да замерим својим играчима. Ова утакмица је дошла после дербија, где смо се и физички и емотивно истрошили. Момци су хтели, видели сте. Као да нам је фалио последњи замајац. Нисмо могли да премотамо до жељене брзине", објаснио је Мирковић.

Тренер црно-белих истакао је да му је обавеза и посао да мотивише играче.

"Морамо да се дигнемо, да идемо напред. Нама је свака утакмица битна, заостајемо много. Наша обавеза је да играмо и првенство и куп", рекао је Мирковић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се