Милојевић "затворио" дерби: Фудбал не зна за јуче…

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да је "вечити" дерби затворена прича и да га у овом тренутку занима само да се његов тим врати на победнички колосек у мечу против лучанске Младости у 25. колу Суперлиге Србије. Сусрет је на програму у среду од 16.00.

Милојевић је додао да не жели да прича више о утакмици против Партизана (1:1) и да фудбал "не зна за јуче", већ да је пред његовим тимом ново доказивање.

"Идемо у госте екипи која је последње три-четири године у врху српског фудбала. Младост има континуитет, играла је финале Купа прошле године и у квалификацијама за Лигу Европе, у врху је табеле и има велике амбиције опет у Купу. Чека нас сигурно најтеже гостовање до плеј-офа и један од дербија кола. Спремићемо се на најбољи могући начин и даћемо све од себе да одиграмо добру утакмицу", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Црвено-бели су у серији од 50 утакмица без пораза у домаћем првенству и на прагу су да изједначе рекорд непобедивости.

"Све је то лепо, без лажне скромности, али нам није у фокусу, већ да одиграмо добру утакмицу против ривала који је апсолутно другачији од свих осталих у лиги. Једино Младост и Чукарички можда нису мењали тим, дуго су заједно и одлично се познају. Ако рекорд дође, добро дошао, ако не, идемо даље. Фокус да прикажемо добру партију."

Милојевић додаје да је добра ствар што ће Звезда одиграти четири утакмице у наредних десет дана јер ће правити ротације и доста играча ће добити прилику.

"Морам и јавно да похвалим играче који нису у протоколу, јер заслужују да буду. Није ми лако, сваки пут ми задају слатке муке што се тиче састава. Пошто имамо велики фонд играча, волео бих можда да имамо и више од две утакмице недељно".

Утакмица између Младости и Црвене звезде игра се у среду од 16 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво