Павловић: Пријају похвале, али жалим за победом над Звездом

Млади дефанзивац Партизана Страхиња Павловић каже да му пријају похвале за дебитански наступ у вечитом дербију против Црвене звезде (1:1), али да остаје жал за победом.

Седамнаестогодишњи фудбалер, у тек другој утакмици за први тим црно-белих, одушевио је на 159. вечитом дербију и био један од најбољи актера, јер је потпуно зауставио Ричмонда Боаћија.

"Не могу да опишем речима срећу због тога што сам уписао свој први дерби. По завршетку утакмице добио сам много честитки и позитивних коментара што ми посебно значи, јер смо сви свесни значаја утакмице, а посебно притиска који сви имају када се млади играч нађе на овако одговорном задатку", рекао је Павловић за сајт Партизана.

Он је додао да је све време имао подршку саиграча и тренера Зорана Мирковића и да су се трудили да скину притисак са њега.

"Иако пријају све речи хвале, свестан сам да је ово тек почетак и да ствари не дај Боже могу да се промене. Испред мене је још много рада и зноја".

Павловић је признао да га је жути картон у раној фази меча, у 16. минуту, доста пореметио.

"Морао сам после да будем много опрезнији у дуелима и испред гола реагујем другачије, да не бих свој тим довео у проблем. Ни код једног старта нисам имао намеру никога да ударим и мислим да би свака друга казна била престрога. Пресрећан сам јер смо деловали као тим, борбено, са истим жаром за победом, а опет остаје жал што нисмо тријумфовали. Опет, играће се још".

Партизан већ у среду игра против другопласираног Радничког, а Павловић истиче да је тај меч чак и тежи него против Црвене звезде.

"Раднички има импозантну серију победа и желеће да то настави, а ми имамо жељу да тај низ зауставимо и то баш код нас на стадиону. Код нас практично нема предаха, морамо сва могућа играчка средства да употребимо, а знамо да имамо и играче који ће бити под суспензијом", закључио је Павловић и позвао навијаче да помогну екипи против Нишлија.

Утакмица 25. кола Суперлиге Партизан - Раднички игра се у среду од 18 сати на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара