Барнли бољи од Тотенхема, Миливојевић стрелац за Палас

Фудбалери Барнлија наставили су фантастичну серију, пет тријумфа и три ремија, савладавши Тотенхем са 2:1 у мечу 27. кола Премијер лиге. Кристал Палас убедљив у Лестеру 4:1, гол постигао и Миливојевић.

Након серије од четири победе тим Мауриција Покетина поражен је у гостима од Барнлија са 2:1.

Изненађење на "Турф муру" најавио је Крис Вуд у 57. минуту. Хари Кејн, који се вратио у тим после повреде колена, постигао је гол за изједначење осам минута касније.

Све наде "Спарса" да могу до бодова у овом мечу угасио је Ешли Барнс у 83. минуту постигавши коначан резултат.

Њукасл је са 2:0 савладао већ прежаљени Хадерсфилд, головима Рондона и Переза у другом полувремену, док је у утакмици између Борнмута и Вулвса резултат био 1:1.

Кристал Палас убедљиво је савладао као гост екипу Лестера, а осми погодак у сезони постигао је Лука Миливојевић.

Гости су повели голом Батшуаија, да би изједначио Еванс у 64. минуту. Заха је донео нову предност "орловима", Миливојевић повисио на 3:1, да би Заха другим голом запечатио судбину "лисица".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи