Дефанзивац Лиона: Мбапе тежи за чување од Месија

Дефанзивац Лиона Марсело изјавио је након сусрета у Лиги шампиона са Барселоном, да је тежи задатак имао када је чувао Мбапеа из ПСЖ-а, него ли Лионела Месија.

Лион је на свом стадиону успео да задржи повољних 0:0, пред реванш у Барселони који се игра за две недеље.

Дефанзивац француске екипе Марсело изјавио је након меча да је веће главобоље екипи, али и њему самом задавао Килијан Мбапе у француском првенству, него ли Меси у Лиги шампона. 

Лион је једина екипа која је савладала ПСЖ у првенству ове сезоне (2:1), али је ПСЖ у другом окршају две екипе славио са 5:0, а Мбапе је био стрелац четири пута.

"Мбапе ми је задавао доста невоља када сам играо против њега. Меси са друге стране и не толико. Мбапе је дефинитивно тежи за чување због своје брзине, позиционирања и константне опасности по гол коју прозиводи", изјавио је Бразилац.

"Мислим да постоје сада већ огромне шансе да врло брзо Мбапе постане најбољи фудбалер на свету. Има простор за напредак, у поређењу са Роналдом и Месијем, али он веома брзо сазрева и еволуира", рекао је Марсело.

Бразилац је додао да је победа Француске на Светском првенству знатно подигла ниво фудбала у тој земљи.

"Фудбал у Француској се променио након Светског првенства у Русији. Сви знамо да је Француска урадила велики посао тамо, слично попут Немачке 2006. када је тај трофеј много значио њиховој федерацији, лиги и клубовима", додао је дефанзивац Лиона.

Упркос бројним шансама на мечу између Лиона и Барселоне, мреже су остале нетакнуте, па остаје да се види какав ће исход бити у реваншу на Ноу Кампу и да ли ће се Марселу обити о главу речи о Месију. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи