Челси против Малмеа, Сари против ветрењача

Челси тражи пласман у наредну рунду Лиге Европе, где слови за једног од главних кандидата за трофеј. "Плавци" против Малмеа, али и притиска и лоше атмосфере која се надвила над Стамфорд бриџом. Директан пренос из Лондона од 21 сат на нашем Другом програму.

У првом мечу у Шведској, Челси је победио са 2:1. Квалитет је, без икакве сумње, на страни "плаваца", али и Малме види своју шансу у Лондону.

Они, практично, немају шта да изгубе, могу много да добију, а лоши резултати Челсија у последње време, притисак који осећа Маурицио Сари и нарушена атмосфера у свлачионици могу бити додатни мотив гостима.

После почетне еуфорије и сјајних резултата, навијачи су се клели у Сарија и његов "сарибол", претходних недеља су се могли чути звиждуци и критике на трибинама у Лондону.

Енглески медији увелико пишу да Италијан броји последње дане на клупи лондонског клуба, а као могуће замене се спомињу Зинедин Зидан и Френк Лампард. 

Поједини играчи су стали у одбрану тренера, а колико су озбиљни у томе могу показати на терену Стамфорд бриџа ове вечери од 21.

Директан пренос је на нашем Другом програму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи