Репки нова казна, иде у затвор на две године

Некадашњи чешки фудбалски репрезентативац Томаш Репка добио је и другу затворску казну у само две недеље, јер ће, после 15 месеци због преваре, морати да служи и додатних девет месеци због вожње у пијаном стању.

Суд у Прагу је бившем дефанзивцу Спарте, Фиорентине и Вест Хема активирао условну казну и преиначио је у девет месеци, што значи да ће укупно две године провести у затвору.

Раније су Репкини адвокати најавили жалбу на прву казну, а сада ће и на другу.

На терет му се ставља што је једној жени продао луксузни аутомобил, иако није био власник истог и тако нелегално присвојио новац, а био је и оптужен да је нудио сексуалне услуге у име бивше супруге, без њеног знања.

Репка, 43 пута репрезентативац Чешке, пре пет година завршио је фудбалску каријеру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво