И Гобељић продужио уговор, у Звезди до 2022. године

Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић продужио је уговор до лета 2022. године, саопштио је данас првак Србије. Захвалио бих се управи клуба која је веровала у мене и што ми је понудила нови уговор који сам без размишљања и прихватио, рекао је популарни Гобеља.

Звездин уверзалац кренуо је путем Вујадина Савића, Филипа Стојковића, Милана Павкова и Бранка Јовичића, који су ове зиме такође потписали нову сарадњу са црвено-белима.

"Пресрећан сам због продужетка уговора, захвалио бих се управи клуба која је веровала у мене и што ми је понудила нови уговор који сам без размишљања и прихватио. Идемо ка циљу, а то је 'дупла круна', рекао је Гобељић за клупски сајт.

Наставком сарадње са Гобељићем задовољан је и спортски директор Митар Мркела.

"Гобељић је први играч кога сам представио када сам постао спортски директор Црвене звезде. Показао је за ових годину и по дана да је поуздан, да на њега може увек да се рачуна, а у многим утакмицама био је и кључни играч за нас. Мислим да ће до 2022. године наставити са добрим играма као до сада и да ће учинити да екипа буде још боља", поручио је Мркела и додао да се Гобељић од почетка добро уклопио и донео позитивну енергију.

Очекује се да ускоро нови уговор потпише и голман Милан Борјан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво