Клопу је нерешен резултат ОК, Ковач не може да слави реми

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп изјавио је да је задовољан ремијем без голова против минхенског Бајерна у првом мечу осмине финала Лиге шампиона, за разлику од колеге Ника Ковача који није могао да се обрадује нерешеном исходу на Енфилду.

"Можемо и морали смо да играмо боље. Била је велика борба, не могу да се сетим свих шанси оба тима. Ништа није готово, а резултат за нас је апсолутно ОК. Није резултат из снова, али је добар", рекао је Клоп после утакмице.

Немац додаје да је његов тим направио много добрих ствари против одличног Бајерна.

"Играли смо против врхунског тима, који зна да казни сваку грешку и изазове велики проблем. Нисам одушевљен и у звездама, али сам задовољан".

Тренер Бајерна Нико Ковач задовољан је дефанзивном игром, али не и резултатом.

"Чаша је полупуна или полупразна", сликовито је објаснио хрватски стручњак и наставио:

"Не могу да се сетим колико екипа је остало непоражено на Енфилду и то без примљеног гола. Ливерпул је сензационално добар тим. Мој тим се одлично дефанзивно држао и као целина, ментално и тактички смо били одлични", поручио је он.

Ковач истиче да не жели да слави реми.

"Последња сам особа која би прославила такав резултат. Остајемо скромни и надамо се победи у Минхену пред 75.000 наших навијача", закључио је Ковач.

Реванш на Алијанц арени на програму је 13. марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво