Интерова понуда Икардију: Укупно 35 милиона и без клаузуле

Милански Интер понудиће Мауру Икардију, ражалованом капитену и најбољем стрелцу, нови уговор до 2024. године вредан седам милиона евра по сезони.

Италијански Калчомеркато наводи да је спортски директор Ђузепе Марота, испред комплетног менаџмента клуба, спреман да смири тензију и уз нови петогодишњи уговор стави тачку на несугласице две стране и приче око одласка.

Понуда "нероазура" је само милион евра нижа од онога што Икарди и његова супруга-агент Ванда Нара захтевају од управе клуба, али је ту и захтев да се укине откупна клаузула од 110 милиона евра која је на снази од 1. до 15. јула.

То је коначан предлог челника Интера и сада је одлука на Икардију, фудбалеру тренутно ван тима после одлуке да му се скине трака и додели голману Самиру Хандановићу.

Годишња плата није највећи проблем Икардијевима, већ скидање откупне клаузуле јер постоји интересовање Челсија, Реал Мадрида, Јувентуса...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво