Милан славио у Бергаму

Милан је у гостима савладао Аталанту са 3:1 (1:1) у мечу 24. кола Серије А. Каљари је славио проитв Парме са 2:1.

Милан са сакупљених 42 бода заузима четврту позицију на табели док је Аталанта пета са 38 бодова. Каљари је овом победо побегао из опасне зоне и са 24 бода заузима 14. позицију. Парма је остала на 29 бодова и налази се на 12. месту.

Милан је након преокрета савладао Аталанту. Тим из Бергама је повео у 33. минуту преко Фрулера. Изједначио је Пиатек у првој минути надокнаде првог дела. Милан је повео у 55. преко Каланоглуа. Коначан резултат поставио је својим другим голом Пиатек у 61. минуту сусрета.

Парма је повела против Каљарија у 40. минуту, стрелац је био Кучка. Тим резултатом отишло се на одмор. Изједначио је Паволети у 65. минуту. Исти играч поставио је коначан резултат у 85. минуту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво