Победе Хофенхајма, Волфсбурга и Лајпцига

Хофенхајм је савладао Хановер са 3:0 у мечу 22. кола Бундес лиге, Волфсбург је истим резултатом надиграо Мајнц, а Лајпциг је као гост савладао Штутгарт са 3:1. Шалке и Фрајбург одиграли без голова.

Наставља се велика борба за пласман у самом врху табеле, ко ће на крају трке стићи до пласмана у европска такмичења остаје да се види. Лајпциг је тренутно на четвртој позицији са 41 бодом иза Борусије Менхенгладбах која има бод више и утакмицу мање. Волфсбург је пети са 35 бодова испред Ајтрахта који има два бода мање, а свој меч кола игра у недељу. Хофенхајм је седми са 33 освојена бода.

Хофенхајм је рано повео, већ у четвртом минуту сусрета, а стрелац је био Арнолд. У другом полувремену предност домачина повећали су Вегхорст у 69. и Кнохе 74.

Лајпциг је у гостима против Штутгарта дошао до вођства у 6. минуту преко Поулсена. Десет минута касније на семафору је стајало 1:1. Стрелац за домаћина био је Зубер. Предност

Лајпцигу вратио је Сабитзер у 68 минуту, а својим другим голом Поулсен је у 74. минуту поставио коначан резултат.

Хофенхајм је у четвртом минуту повео против Хановера голом Жоелитона. Десет минута касније на 2:0 повисио је Белфодил. Коначан резултат поставио је Демирбај у 80. минуту сусрета.

Резултати 22. кола Бундеслиге:
Хофенхајм - Хановер 3:0 (2:0)
Шалке - Фрајбург 0:0
Штутгарт - Лајпциг 1:3 (1:1)
Волфсбург - Мајнц 3:0 (1:0)
Херта - Вердер 1:1 (1:0)

Недеља:
Франкфурт - Б. Менхенгладбах 15.30
Леверкузен - Дизелдорф 18.00

Понедељак:
Нирнберг - Б. Дортмунд 20.30

Петак:
Аугзбург - Бајерн 2:3 (2:2)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво